Kandidater

entrepreneur-593358_1280.jpg

Har du en autismediagnose? Har du derudover en mellemlang eller videregående uddannelse? Eller har du tilegnet dig viden og kompetencer udover det sædvanlig indenfor et område, f.eks. IT, samfundsøkonomi, historie, matematik, fysik? 

- Så er det her du kan få sat dine kompetencer i spil.


Udnyt dit potentiale
Arbejdsidentitet og muligheden for at kunne forsøge sig selv er vigtige komponenter i et voksenliv. Desværre viser en rundspørge fra “Landsforeningen Autisme” og “Det nationale autismeinstitut” at kun hver tiende med en autisme diagnose er i ordinær beskæftigelse på fuldtid eller deltid. Vores erfaring er, at der er en potentiel arbejdsstyrke, der besidder stærke faglige ressourcer og kompentencer, som oprigtig ønsker at kunne forsørge sig selv og bidrage med noget meningsfuldt i deres hverdag. 

Vi er en virksomhed med en mission om at skabe bedre muligheder for mennesker med autisme på arbejdsmarkedet. Vores erfaring ligger i spændingsfeltet mellem det private arbejdsmarked og den specialpædagogiske viden samt indenfor autisme. Vi har derfor den fornødne indsigt i begge lejre og ved hvad der skal til for, at der kan opstå en succesfuld proces før, under og efter en ansættelse.

 

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens behov, den enkeltes kompetencer og ressourcer, men også evt udfordringer, for at skabe de bedst mulige forudsætninger for en succesfuld ansættelse, der er værdiskabende for begge parter. 

 

Hvordan foregår det så?
Du skriver en kort beskrivelse af dine kompetencer og faglige færdigheder til vores mail: ll@pro-recruitment.dk og vil derefter få mulighed for at stå i vores kandidatkartotek. Her vil virksomheder kunne se dine kompetencer og kan derved kontakte os, så vi kan etablere en kontakt. 

 

Det betyder, at vi står for at eksponere dine kompetencer, skabe kontakt til virksomheder og fungerer som bindeled, talerør og oversætter i hele processen.

Udover at få en plads i vores kandidatkartotek, tilbyder vi også kurser, der kan hjælpe dig tættere på arbejdsmarkedet. 

 

Disse kurser er:

 

  • Jobforberende kursus

  • Stressreduceringskursus

  • Konflikthåndtering

  • Kommunikationskursus

  • Bliv klædt på til jobsamtalen

  • Optimer dit CV

  • Sådan skriver du en ansøgning

 

Du kan læse mere om hvert enkelt kursus under fanen “Kurser”.

 

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte pædagogiske konsulent Liana Landel på telefon: 26787526