Virksomheder

office-1209640_1920.jpg

Mangler din virksomhed en medarbejder med stærke specialiseret kompetencer?

Eller har jeres virksomhed allerede ansatte med autisme?

 

I så fald er vi leveringsdygtige i at finde den rette kandidat til jeres virksomhed.

Derudover tilbyder vi mentor/coaching ordninger for ansatte med autisme og vejledning

samt undervisning af ledere og kollegaer. 

 

Vores virksomhed er specialiseret i at hjælpe virksomheder til succesfuld ansættelse af mennesker med autisme. Vi er kollaborationen mellem det private arbejdsmarkedet og den specialpædagogiske viden og erfaring indenfor autismeområdet. Vi opkvalificerer og løser rekrutteringsopgaver for både private og offentlige virksomheder, der gerne vil anvende en arbejdskraft, der er anderledes end gennemsnittet.

 

Vores kandidater er alle kendetegnet ved, at de har en mellem- eller videregående uddannelse og en autisme diagnose. Vi tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og jeres ønsker til en kommende medarbejder. Det skal være en gevinst for alle impliceret, så derfor gør vi vores ypperste for at finde og forberede den rette kandidat. 

 

9 ud af 10 med autisme er udenfor arbejdsmarkedet - det er vores vision at ændre den kedelige statistik, for vi ved at der er en masse kompetencer hos målgruppen, der under de rette forudsætninger, vil være til stor gavn for jeres virksomhed.

 

Med den rette tilgang til målgruppen og et skarpt fokus på ressourcer og kompetencer, sikrer vi en succesfuld proces før, under og efter ansættelse af en medarbejder. 

 

Vi fungerer som bindeled, talerør og oversætter mellem den ansatte og virksomheden. Vi står for hele rekruttering- og ansættelsesprocessen, introduktion, mentor forløb, vejledning af ledere og medarbejdere samt undervisning. Vi sikrer med andre ord et succesfuldt forløb for virksomheden og medarbejderen med autisme. 

 

Vi tilrettelægger altid vores indsats individuelt, så det kan tilpasses de vilkår og ønsker I har til opgaven og dens omfang.

 

Derfor er dette blot et udpluk af de funktioner vi kan varetage:

 

  • Vejledning af ledere og medarbejdere.

  • Undervisning af afdelingen omkring autisme.

  • Mentorordning til den ansatte med fast tilknyttet mentor.

  • Sikre rette match mellem jobkrav, indhold og kandidatens faglige og personlige kvalifikationer.

  • Sikre rette arbejdspladsforhold for kandidaten.